خدمات چیدمان وسایل منزل و هزینه آن

برای چیدمان صحیح وسایل حین باربری توجه به چند نکته ضروری است:
1. بستهبندی اثاثیه منزل برای اسبابکشی
پیش از اینکه به فکر جای دادن اسباب و اثاثیه در ماشینهای حمل بار باشید، باید با اصول بسته بندی صحیح آشنا شوید. اگر این مرحله به درستی انجام نشود، همه تلاشها در مراحل بعدی ناگزیر با شکست مواجه خواهند شد. به طور مثال باید مراقب وسایل شکستنی باشید. این وسایل بسیار ظریف و حساساند و چیدن مستقیم آنها در جعبه روی یکدیگر کار بسیار اشتباهی است. اگر وسیلهای که قصد جا به جایی آن را دارید، شکستنی است باید ابتدا چیزی شبیه به پارچه، روزنامه یا حوله را کف کارتن قرار داده و هر یک از وسایل را نیز به صورت جداگانه در کاغذ بسته بندی یا روزنامه بپیچید. وقتی کارتن محتوی وسایل شکستنی پر شد، اطراف و فضای خالی موجود در کارتن را نیز با روزنامه پر کنید تا وسایل حین حرکت جا به جا نشوند. حتماً یک برچسب با عبارت «شکستنی» را روی کارتن بچسبانید تا کارگران باربری از محتویات داخل کارتن مطلع شوند. توصیه میشود که کارتنهای حاوی وسایل شکستنی، در کامیون کنار یکدیگر قرار بگیرند. به علاوه پرتاب کردن کارتن وسایل شکستنی هم عاقبت کاملاً روشنی دارد. چیدمان این وسایل در ماشین باربری باید با دقت و حوصله انجام شود.
2. چیدمان اثاثیه در ماشین باربری
• چیدمان اسباب و اثاثیه از بزرگ به کوچک: حالا که بستهبندی به بهترین شکل انجام شده، نوبت به قرار دادن وسایل در خودروی باربری میرسد. اولین چیزی که باید در نظر داشته باشید، چیدن وسایل بزرگ در انتهای ماشین و بعد پرداختن به وسایل و جعبههای کوچکتر است. با این کار در واقع باعث میشوید که وسایل خود به خود جای خودشان را پیدا کنند. اگر این نکته رعایت نشود، جایی در اواسط کار متوجه خواهید شد که جعبههای کوچک و وسایل سبک، ماشین را به صورت نامنظم پر کردهاند و جایی برای اسباب بزرگ مانند یخچال، ماشین لباسشویی، سرویس خواب، مبلمان و سایر وسایل مشابه باقی نمانده. البته قابل ذکر است که کارگران بسته بندی و باربری در این زمینه با هم هماهنگ هستند و پیش از رسیدن ماشین باربری، کارگران بستهبندی وسایل را به ترتیب اولویت بارگیری در ساختمان مبدا میچینند.
• تعادل وزنی را حین چیدمان رعایت کنید: وزن کارتنهای اسباب و اثاثیه حین قرار گرفتن در کامیون بسیار اهمیت دارند. به طور مثال اگر یک کارتن خیلی سنگین روی کارتنی سبک گذاشته شود، به طور یقین به وسایل کارتن زیری آسیب وارد خواهد کرد. عدم توجه به حفظ تعادل وزنی کارتن و اریب قرار دادن آن میتواند باعث پرتاب شدن کارتن حین حرکت شود. اگر کارتنها به خوبی روی هم سفت و محکم نشوند، کارگران باربری آنها را با طناب به یکدیگر میبندند.
• به مکان قرارگیری وسایل در ماشین باربری توجه کنید: چیدن وسایل و جعبهها تا سقف ماشین باربری به هیچ وجه توصیه نمیشود. در این شرایط، دسترسی به بالاترین جعبه کار دشواری خواهد بود. بیش از حد خالی بودن ماشین باربری نیز باعث حرکت وسایل حین حرکت و آسیب دیدن آنها میشود.
چیدمان اسباب و اثاثیه در مقصد
حالا که وسایل به سلامت به مقصد رسیدهاند، نوبت به مرحله بعدی یعنی چیدمان اثاثیه در منزل یا محل کار جدید میرسد. شاید فکر کنید که هیچ چیز سختتر سالم رساندن این همه وسایل به مقصد نیست، اما وقتی با انبوه وسایل در وسط ساختمان مواجه شوید که بیشتر آنها هم سنگین و بزرگ هستد، متوجه میشوید که سخت در اشتباه بودهاید! حالا چه کسی قرار است تک تک این وسایل را که به صورت فشرده در کنار هم بستهبندی شدهاند، سر جاهای خود قرار دهد؟ در واقع میتوان گفت که چیدمان اثاثیه سختتر از بستهبندی آن است. اما جای نگرانی نیست؛ یکی از خدمات متنوع زیبا بار، چیدمان اثاثیه در مقصد است. بدین منظور، کارگران حرفهای به مقصد اعزام میشوند و به محض پایان یافتن کار باربری اسباب و اثاثیه، شروع میکنند به باز کردن بستهبندیها و چیدن وسایل در مکانهای مورد نظر شما. این افراد با بهرهگیری از تجربه و تخصص خود و با تکیه بر قدرت بدنی و مهارتشان، میتوانند کار چیدمان لوازم و اسباب سنگین مانند گاوصندوق و یخچال ساید بای ساید و یخچال های صنعتی و پیانو و دستگاه های ورزشی و سایر وسایل مشابه را به بهترین شکل و در کوتاهترین زمان انجام دهند. شاید جالب باشد که بدانید بعضی از شرکتهای باربری، پار را فراتر گذاشته و خدمات چیدمان متفاوتی را ارائه میدهند، شامل قرار دادن ظرف و ظروف در کابینتها، باز کردم فوم و ضربهگیر روی مبلمان و اثاثیه، انتقال اسباب و اثاثیه اضافی به انباری و غیره.
نکاتی درباره چیدمان اثاثیه بعد از اسباب کشی
اگر خودتان قصد چیدمان وسایل در خانه را دارید، توجه به چند نکته ضروری است:
1. بهتر است پیش از چیدمان اثاثیه، کار نظافت کلی را انجام دهید چون بعد از چیدن وسایل، این کار دشوارتر خواهد شد.
2. تست کردن سیستم گرمایش و سرمایش و انجام سرویسها و تعمیرات مورد نیاز پیش از چیدمان اسباب نیز ضرورت دارد.
3. ابتدا وسایل کوچک و بزرگ را از هم جدا کنید.
4. هر جعبه را در محل مخصوص به خود قرار دهید تا به طور مثال حین چیدمان وسایل آشپزخانه، با جعبه مخصوص کتابها مواجه نشوید.
5. بهترین کار این است که اول وسایل آشپزخانه را بچینید، چون هم به کار بیشتری نیاز دارد و هم اکثر این وسایل شکستنی هستند و بهتر است زودتر از میان راه جمع شوند.
6. برای راهاندازی لوازم برقی بزرگ، در صورت نیاز از متخصصان کمک بگیرید تا بعداً دچار مشکل نشوید.
7. هرگز پیش از مشخص شدن جای دقیق وسایل، بستههای کوچک و بزرگ را باز و وسایل آنها را پخش نکنید.
8. پس از اتمام کار، فکری به حال جعبههای بسته بندی کنید. میتوانید آنها را باز کنید و به صورت تخت درآورده و در انباری قرار دهید تا برای هر نوع حمل و نقل بعدی آماده باشند. اگر نمیخواهید به این زودیها جا به جا شوید یا فضای کافی برای نگهداری این کارتنها در اختیار ندارید، میتوانید آنها را به مراکز بازیافت کاغذ ببرید.
9. اول سراغ چیدمان وسایل کلی بروید و بعد به جزئیاتی مانند قرار دادن کتابها در کتابخانه بپردازید.
10. بعد میتوانید سراغ چیدمان وسایل جزئیتر مثل لوازم تزئینی، گل و گیاه، تابلوها، ساعت دیواری و غیره بروید.
11. شاید لازم باشد در انتهای کار، باز هم خانه را نظافت و گردگیری کنید.